İzmir’in Tepecik ilçesi Hamam sokağında yaşanan olay yürekleri dağladı. İddiaya göre, 12 yaşındaki M.S.G. evinin balkonunda ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.S.G, sağlık ekipleri tarafından hastane morguna kaldırılırken polis yaptığı incelemede küçük çocuğun yanında gazı bitmiş çakmak buldu.
Odatv’nin yakın çevresinden edindiği bilgilere henüz çocuk yaşta olan M.S.G, madde bağımlısıydı. Uyuşturucu madde temin edemediği zaman çakmak gazı kokladığı ifade edilen çocukla ilgili yürek burkan bir detay daha ortaya çıktı.
ANNE-BABA CEZAEVİNDE
M.S.G’nin 14 yaşında bir abisi daha olduğu öğrenilirken çocukların anne babalarının cezaevinde olduğu ifade edildi. M.S.G’nin ölümü ardından cezaevinde bulunan anne ve babanın cenazeye katılabilmesi için resmi izin süreci başlatıldı.
ODATV UYARDI
Odatv, İzmir’de madde bağımlılığıyla mücadele eden mahalleleri ziyaret ederek, anne ve babaların feryatlarına ses olmuştu. Ancak her geçen gün madde kullanım yaşının daha da düşmesiyle çocuklar ve gençler büyük bir tehlikenin gölgesinde yaşıyor.