Hatay Şehir Tiyatrosu miniklere hizmet ediyor

Hatay Şehir Tiyatrosu, Miniklere Hizmet Ediyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çocukların moral ve motivasyonunu arttıracak, fiziksel ve kültürel gelişimlerine destek olacak etkinlikleri düzenliyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları, il genelinde dolaşarak “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi oyununu son 9 ayda 10 bin 648 çocukla buluşturdu. 15 ilçede sahnelenen oyun toplamda 66 seans oynanırken yıl boyunca çocukların tiyatroyla tanışması ve sevmesi amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

2025 yılında farklı oyunlar da gelecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 2024 yılı boyunca il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini ve yeni yılda da farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti. Ayrıca ücretsiz olan “İki Bavul Dolusu” çocuk oyununa katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bilgisini verdi.

Related Posts

Hastanede yangın çıktı: 3 ölü 40 yaralı

Almanya Hamburg’da gece yarısından kısa bir süre sonra Marienkrankenhaus Hastanesi’nde yangın çıktı. Yangının, hastanenin zemin katında yaşlı hastaların tedavi edildiği geriatri servisindeki bir odada başladığı belirtildi. Alevler kısa sürede birinci …

Japonya’nın kuzeyinde 6,1 büyüklüğünde deprem!

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido Adası yakınlarında 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Beyaz Saray’da mor gözlü veda: Elon Musk, ‘DOGE’ Başkanlığı görevinden ayrıldı

ABD’de Hükümet Verimliliği Bakanlığı (DOGE) Başkanı görevinden çekilen Elon Musk, Beyaz Saray’daki veda töreninde sol gözü morarmış şekilde görüntülendi.

İddia: Hakan Fidan veya İbrahim Kalın’ın SDG Genel Komutanı Abdi ile görüşmesi gündemde | Dışişleri’nden yalanlama geldi

İddia: Hakan Fidan veya İbrahim Kalın’ın SDG Genel Komutanı Abdi ile görüşmesi gündemde | Dışişleri’nden yalanlama geldi

Muğla’da yağışlar kazaya neden oldu! 1 ölü 3 yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesi yakınlarında aşırı yağış nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

İran ve ABD arasındaki müzakereler İsrail’i endişelendirdi

İsrailli yetkililer, Tel Aviv yönetiminin İran ile ABD arasındaki nükleer müzakerelerin “sıfır uranyum zenginleştirme” ilkesine uymayan bir anlaşmayla sonuçlanmasından endişe duyduğunu öne sürdü. ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ile anlaşma konusunda İsrail’den farklı bir çizgide olduğunu kaydeden İsrailli yetkililer, Tel Aviv’in ABD’nin desteği olmadan İran’a askeri operasyon düzenleyemeyeceğinim belirtti.