Putin özür diledi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’e Kazayla İlgili Özür Diledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 25 Aralık’ta meydana gelen Azerbaycan Havayolları uçağı kazasıyla ilgili Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i arayarak olaydan dolayı özür diledi. Putin, telefon görüşmesinde 38 kişinin hayatını kaybettiği trajik olay için üzüntülerini dile getirdi.

Kremlin, uçağın Grozni’ye iniş yaparken Ukrayna drone’larının Rusya’ya saldırdığını ve Rusya’nın bu saldırıyı püskürttüğünü açıkladı.

OLAYIN DETAYLARI

25 Aralık’ta gerçekleşen olayda, Bakü-Grozni seferini yapan Azerbaycan Hava Yollarına (AZAL) ait yolcu uçağı düşmüştü. Uçakta 5 mürettebat ve 62 yolcu, toplamda 67 kişi bulunmaktaydı.

Related Posts

Ekin Akkaş’tan Bodrum’da Türkçe Müziğe Tepki

Ekin Akkaş, Bodrum’da Türkçe müzik tercihine şikayetler sonrası sahneyi bıraktı ve davulunu kırdı.

28. Beijing Müzik Festivali Başlıyor

Beijing’de 10-24 Ekim’de gerçekleştirilecek festivalde müzik etkinlikleri ve ustalık dersleri yer alacak.

İzmir’de Çöp Sorunu Büyüyor

Konak ve Buca’da biriken çöpler, kötü koku ve vatandaş tepkisine yol açıyor. Belediye çözüm bekliyor.

Süper Lig’de ilk teknik direktör ayrılığı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’de teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollar ayrıldı. Sezona Galatasaray ve Konyaspor yenilgileriyle başlayan Gaziantep FK’de bu gelişme şok etkisi yarattı. Gaziantep FK’nın yeni teknik direktörü için Burak Yılmaz’a resmi teklif yaptığı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Hayvanları Koruma Toplantısı Yapıldı

Bilecik’te hayvan hakları ve sokak hayvanlarının korunması üzerine toplantı düzenlendi.

Freni patlayan kamyon, 10 aracı biçti: 3 yaralı

Nevşehir’de freni patlayan kamyon, park halindeki 10 araca çarparak su kanalına devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.