Ömer Çelik’ten Özgür Özel’e tepki: Siyasi bir yalan ve acizliktir

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in açıklamalarına sert şekilde karşılık verdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“İstanbul’daki depremler nedeniyle önceliğimiz vatandaşlarımıza destek olmaktır. Cumhurbaşkanımız, bu sürecin her aşamasında liderlik göstermektedir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi ve toplumsal yaşamı olumsuz etkileyen söylemlerine maruz kalmamaya çalışıyoruz. Ancak, Özgür Özel’in iftira dolu açıklamaları, karşılık vermemizi gerektiriyor. Özel, partisiyle ilgili yargı süreçlerine yanıt vermekten kaçınmaktadır ve sürekli Cumhurbaşkanımıza karşı iftira atıyor.”

“Özgür Özel’in yaptığı siyasi çamur atma kampanyasıdır. Cumhurbaşkanımızın başka bir liderden icazet aldığını iddia etmesi, siyasi bir yalandır. Herkes, Özgür Özel’in dış destek arayışının farkındadır. Özel’in sözleri, Türkiye’nin temel meselelerine ve siyasi tarihine olan bilgisizliğini ortaya koymaktadır.”

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanımızın Kıbrıs Türk davası ve Gazze konularındaki hassasiyetini sorgulaması, siyasi cehaletten başka bir şey değildir. Millet ve uluslararası toplum, Cumhurbaşkanımızın bu konulardaki tutumunu çok iyi bilmektedir. Gazze ve Filistin konusunda yapılan dua ve selamlarla Özgür Özel’in sözlerini ciddiye alan kimse yoktur. CHP’nin siyaset karşıtı bir partiye dönüşmesi, en temel sorunlarından biridir.”

Related Posts

Kanada’da bir araç, festivaldeki kalabalığın arasına daldı! En az 9 kişi öldü

Kanada’nın Vancouver şehrinde bir araç, sokak festivalindeki kalabalığın arasına daldı. Polis, en az 9 kişinin öldüğünü, olayın terör saldırısı olmadığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü İtalya’ya günübirlik bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

Deprem çantasından sonra bir fırsatçılık daha: Sahte deprem uyarı uygulamaları arttı

İstanbul 6,2’lik depremin ardından vatandaşlar önceden haber veren deprem uygulamalarını araştırmaya başladı. Uzmanlar, dijital güvenliğe dikkat çekerek kullanıcıları uyardı.

Sahte dövizle alışveriş yapan turist sınır dışı edildi

Muğla’da sahte pound ile alışveriş yaptığı belirlenen İngiliz turist sınır dışı edildi.

Altınyıldız ve Beymen’in kurucusu Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin perakende sektörüne yön veren ailelerden biri olan Boyner Holding’in ve TÜSİAD’ın kurucularından moda dünyasının duayen ismi Boyner Grubu’nun onursal başkanı Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı.

Şanlıurfa’da kamyon ile otomobil çarpıştı

Şanlıurfa’da yük kamyonu ile çarpışan otomobil ters dönerken,  sürücüler kazayı yara almadan atlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir