PİLOT girişimleri Silikon Vadisi’nde

Stanford Global Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Girişimciler Uluslararası Arenada Büyüme Fırsatı Buldu

Stanford Global Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde hazırlanan program sayesinde girişimciler, özel eğitimlere, çalıştaylara ve yatırımcı sunumlarına katılma imkanı buldu. Dünyanın önde gelen yatırımcıları ve teknoloji devleriyle buluşan girişimciler, işlerini küresel standartlara taşıyarak uluslararası ağlara erişme fırsatı elde etti.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şunları söyledi: “Stanford Üniversitesi’ndeki program, girişimlerimizin uluslararası ölçekte değer yaratması için büyük önem taşıyor. TT Ventures olarak, buradaki ekosistemle yakından çalışarak girişimlerimize yeni fırsatlar sunuyoruz. TT Ventures PİLOT ile bugüne kadar 121 girişime 3.2 milyon dolarlık nakit ve yatırım desteği sağladık. Bu girişimlerden 69’u toplamda 55 milyon dolarlık yatırım aldı ve PİLOT mezunlarının portföy değeri 2024 itibarıyla 364 milyon dolara ulaştı. Girişimlerimiz dünya genelinde faaliyet gösteriyor ve TT Ventures PİLOT ile Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve yeni ‘unicorn’lar yaratmayı hedefliyoruz.”

Related Posts

ABD’de sondaj kule sayısı düşüşe geçti

ABD’de enerji şirketlerinin faaliyette bulunan petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısında üç hafta süren yükseliş sonrası düşüş tarafına geçti.

Meksika Devlet Başkanı Sheinbaum, Trump’ın asker gönderme teklifini kabul etmedi

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, uyuşturucu kartelleriyle mücadele kapsamında ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkesine asker gönderme teklifini kabul etmediğini açıkladı.

Borsa kahini Warren Buffet emekli oluyor

“Borsaların en iyi okuyan yatırımcısı” olarak anılan Warren Buffett, 94 yaşında emekli olacağını açıkladı. Berkshire Hathaway’in CEO’luk koltuğuna Greg Abel’in geçmesi bekleniyor.

TESK’ten Kurban Bayramı uyarıları

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı öncesinde özellikle büyükşehirlerde artan nüfus göz önünde bulundurularak modern ve hijyenik kurban kesim alanlarının yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

Avrupa’nın en ucuz işçileri biz olduk

Ücretli çalışanların kaybı gün geçtikçe büyüdü. Aylık ortalama gelir sıralamasında Bulgaristan’ın ardından en kötü ikinci ülke olduk. Asgari ücretlinin bir saatlik emeği, yalnızca bir ekmeğe yetiyor.

İhracatta nisan ayında geçen yıla göre artış

Uludağ İhracatçılar Birliği UİB’nin 2025 Nisan ayı ihracat rakamları açıklamasına göre nisan ayında ihracatı 3,2 milyar dolar olan UİB’nin, yılın ilk 4 aylık ihracat tutarı da 13 milyar 65 milyon 358 bin dolar oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir