İran, BMGK’yı olağanüstü toplantıya çağırdı

İran BM’ye İsrail’in İran’daki Nükleer Tesislerine Saldırılarını Kınadı

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği, IRNA’ya göre, BMGK’ya gönderdiği acil durum mektubunda, İsrail’in “İran’daki nükleer tesislerine saldırıları ve askeri yetkililere suikastlarını” kınadı.

İran’ın BM Daimi Temsilciliği, İsrail’in bu saldırılarından dolayı sorumlu tutulması için BMGK’ya acil toplantı çağrısı yaptı.

İsrail güvenlik kabinesi dün akşam toplanmış, sabaha karşı Başbakan Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik kapsamlı bir saldırı başlattıklarını açıklamıştı.

Related Posts

ESKİ’ye Çevre Kirliliği Cezası

ESKİ, vidanjörle atık su deşarjı nedeniyle 668 bin 677 TL ceza aldı.

Yutma Bozukluğu ve Tedavi Yöntemleri

Nörolojik hastalıklardan sonra yutma bozukluğu yaşayan hastalar, tedavi ile sağlığına kavuşabiliyor.

Manisa’da yolcu otobüsü alev aldı

Manisa’da seyir halindeki bir yolcu otobüsünün motor kısmında arıza çıktı. Çıkan yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı.

BBP Genel Başkanı Destici, HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan’ı ziyaret etti

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, beraberindeki heyetle birlikte Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı ziyaret etti.

Kaymakam Ayvat’a Teşekkür Belgesi

TDV, Havza Kaymakamı Ayvat’a projelere desteğinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Osimhen, Morata ve Icardi yok! Galatasaray’ın kamp kadrosunda flaş eksikler

Süper Lig devi Galatasaray sezonun ilk maçında oynayacağı Gaziantep FK karşılaşmasının kadrosunu açıkladı. Victor Osimhen, Alvaro Morata ve Mario Icardi’nin olmaması ise taraftarları şaşırttı