Çanakkale’de 38 kaçak göçmen yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı Ekipleri, Ayvacık Açıklarında Düzensiz Göçmenleri Yakaladı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Ayvacık açıklarında hareket halindeki lastik bot içinde bir grup düzensiz göçmenin bulunduğunu tespit etti. Operasyon “TCSG-84” gemisi tarafından gerçekleştirildi ve Afganistan uyruklu 18’i çocuk 38 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan yabancı uyruklular, gerekli işlemlerin ardından Ayvacık Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi’ne teslim edildi.

Related Posts

Bilecik’te Erken Hasat Sevinci

Pazaryeri’nde arpa ve buğday hasadı başladı, verim ve kalite çiftçileri sevindiriyor.

Çin Tedarik Zinciri Fuarı Açıldı

Beijing’de 2025 Çin Uluslararası Tedarik Zinciri Fuarı, ‘Ortak Bir Gelecek’ temasıyla başladı.

Meclis’te bu da söylendi! Ağza alınmayacak sözler tutanaklara girdi

Yasa teklifi görüşmelerinde AKP ve CHP’li vekiller arasında “Nereden çıktın?” üzerinden hakaretli tartışma yaşandı.

Lefkoşa’dan birlik mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51’inci yıl dönümünde KKTC’deki etkinliklere katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü tören ve kutlamalarda iki ülkenin sarsılmaz birlikteliğini dünyaya bir kez daha ilan edecek.

Burdur’da otomobil yayaya çarptı

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde, Antalya-Burdur kara yolu Adnan Menderes Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma Seyrek (61), bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Bornova’da Otluk Alanda Yangın

İzmir’in Bornova ilçesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.