Adana’da Uyuşturucu Operasyonu: 153 Tutuklama

Adana’da Uyuşturucu Operasyonunda 153 Şüpheli Tutuklandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar sonucunda 159 şüpheli tespit edildi ve operasyon için harekete geçildi.

Adana merkezli İstanbul, Konya, Adıyaman, Samsun ve Kayseri’de gerçekleştirilen ‘Narkokapan-Adana 2’ operasyonunda 159 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon esnasında 5 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, hassas terazi ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Baskınların yapıldığı adreslerden biri olan Seyhan ilçesi Ova Mahallesi’ndeki şüphelilerden Cuma Y., polisin gelişi üzerine evin damından atlayarak bacağını kırdı. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Cuma Y., hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 153’ü tutuklandı, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adana’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin durumu hakkında detaylar haberimizde.

Related Posts

Motosiklet ile cip çarpıştı: 1 ölü

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, ciple çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Geyve’de Orman Yangını Kontrol Altında

Geyve’de orman yangınında 3 ev yandı, ekipler söndürme ve soğutma çalışmaları sürdürüyor.

Gazi Üsteğmen Mutlu Duran, Düğününü Yaptı

Kuzey Irak’ta PKK terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki baba ocağına dönen Gazi Üsteğmen Mutlu Duran, Merve Kaya Duran ile dünya evine girdi.

Zafer Partisi’nden Ülkü Ocakları yöneticileri hakkında suç duyurusu

Zafer Partisi, İzmir İl Yöneticilerine yapılan tehditler ve hakaretler iddiası ile ilgili Ülkü Ocakları yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Küçükçekmece’de Binada Çökme

Küçükçekmece’deki 2 katlı binanın çatısında çökme meydana geldi, park halindeki araç zarar gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Kıbrıs Türklerine Destek Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kimse kusura bakmasın, biz Kıbrıs Türk’ü kardeşlerimize yapılanları asla unutmayız, ibret alarak, ders çıkararak, bir daha benzer acıların asla yaşanmaması için ne yapılması gerekiyorsa biz onu yaparız.” dedi.