Adıyaman’ın Malazgirt Mahallesi Adıyaman İtfaiye Müdürlüğü civarında bulunan 3 katlı bir binanın 2. katında ikamet eden K.G.’ye ilişkin meskende, yangın meydana geldi.
Binanın elektrik kontağı kısmından çıktığı varsayım edilen yangın, kısa mühlet içerisinde arttı ve yükselen dumanları gören Vilayet İtfaiye Müdürlüğü bahçesindeki itfaiye erleri durumu fark etti.
İtfaiye erleri dumanı görünce çabucak müdahalede bulundu
Ekipler yangın olayının ihbarı düşmeden çabucak harekete geçti ve süratli bir halde olay yerine intikal etti.
Binada çıkan yangın, grupların özverili çalışmalarısonucunda kısa müddette söndürüldü.
Yangında ölen ya da yaralanan olmadı
Yangının çıktığı yere gelen İtfaiye Müdürü Ali Doğan da çeşitli incelemelerde bulundu. İHA’nın haberine nazaran, talih yapıtı ölen ve yaralananın olmadığı olayda ikamette maddi hasar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.