Afyonkarahisar’da Müstehcen Video Paylaşan 4 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar’da Sosyal Medya Üzerinden Müstehcen İçerik Paylaşan 4 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar’da polis operasyonuyla, sosyal medya hesapları üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan 4 kişi yakalandı.

Yapılan incelemeler sonucunda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, müstehcen içerikli videoları deep web olarak adlandırılan ve özel programlar kullanılarak erişilen sitelerden indirilerek sosyal medya platformlarında sahte hesaplar açılarak paylaşıldığını tespit etti. Ardından harekete geçen ekipler, şüphelilerin Afyonkarahisar’ın merkezi ve Sinanpaşa ilçesi ile beldelerinde yaşadığını belirledi ve toplam 4 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyon kapsamında şüphelilere ait cep telefonları, hafıza kartları, flash bellekler ve hard diskler de ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. – AFYONKARAHİSAR

Related Posts

Altınyıldız ve Beymen’in kurucusu Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin perakende sektörüne yön veren ailelerden biri olan Boyner Holding’in ve TÜSİAD’ın kurucularından moda dünyasının duayen ismi Boyner Grubu’nun onursal başkanı Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı.

Şanlıurfa’da kamyon ile otomobil çarpıştı

Şanlıurfa’da yük kamyonu ile çarpışan otomobil ters dönerken,  sürücüler kazayı yara almadan atlattı.

Pakistan-Hindistan sınırında tansiyon artıyor

Keşmir’de 26 kişinin öldüğü saldırının ardından Hindistan ve Pakistan arasında gerilim artıyor. Son olarak iki ülke askerlerinin karşılıklı olarak ateş açtığı rapor edildi.

Mardin’de otomobil sulama kanalına devrildi: 4 yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

İBB’ye operasyonda 2. dalga… Ekrem İmamoğlu’ndan ilk tepki: ‘Ne oldu? Boş dosyanı dolduramadın mı? Yine mi aldatıldın?’

İBB’ye yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, aralarında İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ramazan Gülten, Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu, Murat Ongun’un eşi Gözde Ongun ve Dilek İmamoğlu’nun ağabeyi Cevat Kaya’nın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltılar sonrası tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilk tepki geldi.

‘Turpunan şalgamınan devlet idare edilemez’ demişti! Yozgatlı çiftçi Abdullah Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı

CHP’nin Yozgat mitinginde konuşan çiftçi Abdullah Ceylan’ın “Turpunan, şalgamınan devlet idare edilmez” sözleri sosyal medyada gündem oldu. ‘Siyaset literatürüne yeni bir deyim’ olarak yorumlanan sözleri sarf eden çiftçi Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı.