Ali Bahar’ın tekne kazasından yasak aşk çıktı

Ali Bahar’ın Tekne Kazasından Yasağın Aski Cikti

Antalya Organize Sanayi Bölgesi ve ATSO Başkanı Ali Bahar, Temmuz 2024 akşamı, kendi teknesiyle marinaya yanaştığı sırada bir eşyasının düşmesi sonucu denize atladı. Tekne arkadaşı M.S.Ç. durumu fark etmeden manevra yapınca Ali Bahar, motor pervanelerinin arasına sıkışarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Davacı ve Şikayetçiyim”

Kemer Asliye Ceza Mahkemesi, savcılık tarafından hazırlanan iddianameyi kabul etti. Ali Bahar’ın eşi Şebnem Bahar, savcılıktaki ifadesinde, “Olayı öğrendiğim gün yaşadığım şok nedeniyle aceleyle alınan ifademde şikayetçi olmadığım belirtilmiş. Ancak olay anında bana aktarılan bilgilerle dosyada yer alan bilgiler tamamen farklıydı. Olay günü teknede bulunan M.S.Ç. ve Y.C.Ç. ile daha sonra tespit edilecek diğer kişilerden davacı ve şikayetçiyim,” dedi.

Teknedeki Kadın Sevgilisi Çıktı

Savcılıktaki ilk ifadesinde, teknede bulunan Y.C.Ç’nin Ali Bahar’ın eski bir dostu olduğunu söylediğini aktaran M.S.Ç, ek ifadesinde ise ikili arasında duygusal bir ilişki olduğunu belirtti. M.S.Ç, “Ali Bahar ile olduğu kadar eşi ve çocuklarıyla da yakındım. Aileyle samimi bir ilişkim vardı. Ancak ailesinin mahremiyetini korumak için bu durumu açıklamamıştım,” açıklamasında bulundu.

“Olay Günü Herhangi Bir Temasım Olmadı”

Y.C.Ç. ise ifadesinde, “Ali Bahar’ı yaklaşık 20 yıldır tanırım. Kendisiyle samimi bir arkadaşlığımız vardı. Zorlu bir seçim süreci geçiriyordu. O gün, saat 19.00-19.30 civarında marinadan çıkış yaptık. Ortam keyifliydi, bu yüzden çok fazla alkol tüketteliler. Ben ise fazla alkol almadım. Uyumadan önce üçümüz denize girip çıktık. Daha sonra teknenin kıç tarafındaki koltukta telefonum elimde uzandım ve uyuyakaldım,” ifadelerini kullandı.

Ali Bahar ile duygusal bir ilişkisi olduğunu doğrulayan Y.C.Ç, “Fakat olay günü herhangi bir tartışmamız olmadı. Olay anında birbirimize hiçbir şekilde temasımız olmadı. Ne o bana dokundu ne de ben ona. Fiziksel olarak da birbirimize yakın değildik. Teknede hiç kimse arasında cinsel bir yakınlık yaşanmadı. Aramızdaki ilişkinin olay anı ve sonucu ile bir ilgisi yoktur. Olay anında sevgi ya da şakalaşma amaçlı dahi bir temasımız olmadı,” diye konuştu.

İki Yıldan 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

İddianamede, Ali Bahar’ın vücudunda 2,55 promil alkol ve anestezik bir madde olan “lidokain” bulunduğu belirtildi. M.S.Ç. ve Y.C.Ç. hakkında “Taksirle ölüme neden olma” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Davanın ilk duruşması 21 Şubat’ta Kemer Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Related Posts

Ortaköy’de dehşet: Kızını rahatsız eden çocuğun babasını bıçakladı!

Ortaköy’de Derya U. kızına şiddet uyguladığını öne sürdüğü çocuğun babası Şerif T.’yi buluşmaya çağırdı. Motosikletle sokağa gelen Şerif T. Derya U. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan Şerif T. de kadını darbederken, Derya U. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Maduro operasyon başlattı: Venezuela’da seçimlere sabotaj girişimi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 25 Mayıs’ta yapılacak bölgesel ve valilik seçimlerini hedef alan sabotaj girişimlerine karşı harekete geçildiğini duyurdu. Maduro, seçim sürecine müdahale etmeye çalıştıkları gerekçesiyle 50’nin üzerinde kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

‘İntihar etti’ denilen Arzu’nun kayınvalidesi tutuklandı

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde intihar ettiği öne sürülen kadının kayınvalidesi “eziyet” suçundan tutuklandı.

Yunanistan Başbakanı, ‘Türkiye’nin savaş tehdidini bırakması’ gerektiğini söyledi

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’nin AB savunma fonlarına katılımı için 1995’te ilan edilen savaş tehdidinin resmen kaldırılmasını istedi. “Artık bu tehdidin zamanı doldu” diyen Miçotakis, mesajı Erdoğan’a ileteceğini açıkladı.

Murat Yetkin: AK Parti’den gelen 19 Mart İmamoğlu itirafı, Erdoğan’ın yolundan döndürür mü?

Murat Yetkin: AK Parti’den gelen 19 Mart İmamoğlu itirafı, Erdoğan’ın yolundan döndürür mü?

TRT’ye ilişkin düzenlemeleri de içeriyor: Torba kanun teklifi Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, TRT ve Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği düzenlemelerin yer aldığı 208 Sıra Sayılı Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.