Aşırı sağcı provaktöre sınırı dışı kararı

Rasmus Paludan, İtalya’ya Giriş Yapamadı

Son zamanlarda sık sık Kur’an-ı Kerim yakma olaylarıyla anılan Danimarkalı siyasetçi 43 yaşındaki Rasmus Paludan, 17 Mayıs’ta kuzeydeki Milano’da gerçekleştirilmesi planlanan “Remigration (Geriye Göç) Zirvesi” için Malpensa Havalimanı’na geldi. Ancak, İtalyan polisi tarafından durdurulan Paludan, kamu düzeni ve vatandaşların güvenliği gerekçesiyle ülkeye girişine izin verilmedi ve sınır dışı edildi.

Varese İl Emniyet Müdürlüğü’nün doğruladığı habere göre, Paludan’ın girişine izin verilmedi. Basında çıkan haberlere göre, zirvenin yapılacağı otel rezervasyonunun iptal edildiği ve zirvenin nerede gerçekleşeceğinin henüz belirsiz olduğu belirtildi.

Rasmus Paludan, son yıllarda Danimarka ve İsveç’te yaptığı Kur’an-ı Kerim yakma eylemleriyle sık sık tepkilere neden olmuştu.

Related Posts

Son Dakika… CHP’nin 19 Mayıs mitinginin adresi ve saati belli oldu

Son Dakika Haberi… CHP lideri Özgür Özel, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaptığı toplu açılış töreninde 19 Mayıs mitingi için adres ve saat verdi. Özel mitingin saat 19.19’da Gündoğdu Meydanı’nda olacağını duyurdu.

Tuncer Bakırhan, korucularla ilgili sözleri için özür diledi: Yanlış ifade edilmiş olabilir, bir kastım yok

Tuncer Bakırhan, korucularla ilgili sözleri için özür diledi: Yanlış ifade edilmiş olabilir, bir kastım yok

Adalet Bakanlığı’nda “bakan yardımcısı” kaldırıldı

Adalet Bakanlığı yardımcılığı kaldırıldı. Kanunda yapılan değişiklikle, “Adalet Bakanlığı ilgili bakan yardımcısı” ibaresi “ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı” şeklinde değiştirildi.

Körfez turu Trump’ın yüzünü güldürdü

Körfez turuna Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde devam eden ABD Başkanı Donald Trump’ın Suudi Arabistan ve Katar’da elde ettiği ekonomik kazanımlar yüzünü güldürdü.

Çin, Suriye’nin kapsayıcı ve barışçı politika izlemesini destekliyor

Çin, Suriye’nin kapsayıcı ve barışçı politika izlemesini destekliyor

Orta Çağ’ın izlerini taşıyan şehrin turistlerle imtihanı: Her ay onlarca kaldırım taşı çalınıyor

Orta Çağ’ın izlerini taşıyan ve her yıl milyonlarca ziyaretçiyi çeken Brugge’da turizm sezonunda her ay onlarca tarihi kaldırım taşının çalındığı bildirildi.