Bursaspor’un Borçsuz Hedefi: 1. Lig

Bursaspor Başkanı Enes Çelik: “1. Lig’e Borçsuz Yükselmek İstiyoruz”

Bursaspor, TFF 2. Lig’e terfi ettikten sonra, Başkan Enes Çelik tarafından yapılan açıklamada, kulübün borçsuz bir şekilde 1. Lig’e çıkmayı hedeflediği belirtildi.

Bursaspor, TFF 3. Lig’in 29. haftasında Bornova 1877 ile oynadığı maçı 4-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Kulüp, şampiyonluk kupasını aldığı törenle kutladı. Kupa töreninin ardından Başkan Enes Çelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Tüm şehre hayırlı olsun, herkes istediğine kavuştu. Taraftarlarımızın desteğiyle mutlu bir sezon geçirdik. Taraftarlarımız bu yıl rekor seviyede destek verdiler. Stadyum kapasitemiz daha büyük olsaydı, seyirci ortalamasında birinci olurduk ama zaten diğer takımlara göre kapasitemiz daha düşük. Taraftarlarımızın desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Sportif alanda birçok problemlerle uğraştık ancak artık odak noktamızı sadece futbola çevireceğiz. Temmuz ayına kadar takımı hazır hale getirip hocamıza teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kulübün hedefinin borçsuz bir şekilde 1. Lig’e yükselmek olduğunu belirterek, “Birkaç yöneticiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Borçlarımızı kısa sürede bitirip, gelecek sezonu borçsuz bir şekilde başlamak istiyoruz. Kendi gücümüzü yeterli hale getirdiğimizde, ister kırmızı ister beyaz grup olalım önemli değil. Amacımız, play-off oynamadan doğrudan şampiyon olarak çıkmak” şeklinde konuştu. – BURSA

Related Posts

Borsada haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri belli oldu

Borsada haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri belli oldu

ECB Başkanı Lagarde: Mevcut faiz oranı pozisyonumuz uygun konumda

Avrupa Merkez Başkanı (ECB) Christine Lagarde, mevcut faiz oranlarının uygun seviyede olduğunu ve bankanın yüzde 2’lik orta vadeli enflasyon hedefine bağlı kaldığını söyledi.

Sermaye Piyasası Kurulu 8 şirketin borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 8 şirketin borçlanma aracı ihracı başvurusunu, 3 şirketin bedelli sermaye artırımı başvurusunu, 1 şirketin bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu ve 2 şirketin tahsisli sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

ABD’de tarım dışı istihdam verisi açıklandı

ABD’de Haziran ayında tarım dışı istihdam verisi 147 bin olarak gerçekleşti.

Küresel piyasalarda gözler ABD’de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine çevrildi

Küresel piyasalarda, ABD’nin ticaret anlaşmalarına yönelik belirsizliklerle karışık bir seyir izlenirken, gözler ABD’de bugün açıklanacak tarım dışı istihdam verisine çevrildi.

Memur ve memur emeklisi maaşlarına zam yapıldı: Meslek meslek zam oranları ve yeni maaş listesi!

Memur ve memur emeklilerinin maaşlarında zam yapıldı. Yeni düzenlemelerle birlikte maaşlarda artış yaşanıyor. Çalışanlar ve emekliler, güncel maaşları yakından takip ediyor.