CHP’li Başkanlar Bakan Vedat Işıkhan ile görüştü

Belediye Başkanları SGK Borçları İçin Bakanlıkta Buluştu

Son zamanlarda iktidarın CHP’li belediyelere yönelik SGK borçları konusunda baskı oluşturduğu konuşmaları sürerken ilginç bir gelişme yaşandı.

Balıkesir, Adana, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının, iddiaya göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile SGK borçları konusunda görüştüğü belirtildi.

Külliye’ye yakın bir gazeteci olan Mehmet Çek’in paylaşımında, “Şu anda Balıkesir, Adana, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının, SGK borçlarını yeniden yapılandırmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na geldikleri belirtiliyor. Daha önce katılması planlanan Mansur Yavaş’ın, Ekrem İmamoğlu’nun gölgesinde bir etkinlikte yer almak istemediği için gelmediği ifade ediliyor” dedi.

Related Posts

Katil İsrail’in Gazze’deki son saldırılarında 11 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze’de yürüttüğü soykırım devam ederken, çeşitli bölgelerde düzenlediği son saldırılarda 11 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

CHP’li belediye başkanı skandalı ortaya çıkardı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AKP vekili Cahit Özkan’la önceki AKP’li Belediye Başkanı Zeybekci’nin, kendi yanında çalışan personelin maaşlarını Dbelediyeye ödettiğini ve bu kişileri devlet memuru yaptığını öne sürdü.

Hamaney’den ABD’ye tehdit: Gerekirse yine vururuz

İRAN’ın dini lideri Ali Hamaney, önceki gün ABD’ye yönelik yeni bir tehditte bulunarak, gerekli olması halinde Ortadoğu’daki Amerikan askeri üslerini yeniden vurabileceklerini duyurdu.

AB’den ABD’ye tarife misillemesi uyarısı: AB’nin çıkarlarını korumak için bütün adımları atacağız

ABD’nın 1 Ağustos’tan itibaren AB ürünlerine yüzde 30 oranında tarife uygulayacağını açıklamasının ardından, AB’den tarife misillemeleri uyarısı geldi.

CHP’li Ağbaba: Öcalan’la barışarak Özgür Özel’e savaş açarak barış olmaz

CHP’li Ağbaba: Öcalan’la barışarak Özgür Özel’e savaş açarak barış olmaz

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in avukatları Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında verilen tutuklama kararına itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, “Bu soruşturma dolandırıcılıkla değil, halkın ucuz ve güvenli konutlarda yaşamasını amaçlayan bir yerel yönetim çabasıyla ilgilidir” denildi.