Çin Tedarik Zinciri Fuarı Açıldı

2025 Çin Uluslararası Tedarik Zinciri Fuarı Başkent Beijing’de Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Pazar günü başlayan ve “Ortak Bir Gelecek İçin Dünyayı Birbirine Bağlamak” temasıyla düzenlenen 2025 Çin Uluslararası Tedarik Zinciri Fuarı, başkent Beijing’de ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuar, 16-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşiyor ve katılımcılarına farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Related Posts

Bilecik’te Erken Hasat Sevinci

Pazaryeri’nde arpa ve buğday hasadı başladı, verim ve kalite çiftçileri sevindiriyor.

Çanakkale’de 38 kaçak göçmen yakalandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 38 düzensiz göçmen yakalandı.

Meclis’te bu da söylendi! Ağza alınmayacak sözler tutanaklara girdi

Yasa teklifi görüşmelerinde AKP ve CHP’li vekiller arasında “Nereden çıktın?” üzerinden hakaretli tartışma yaşandı.

Lefkoşa’dan birlik mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51’inci yıl dönümünde KKTC’deki etkinliklere katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü tören ve kutlamalarda iki ülkenin sarsılmaz birlikteliğini dünyaya bir kez daha ilan edecek.

Burdur’da otomobil yayaya çarptı

Burdur’un Çeltikçi ilçesinde, Antalya-Burdur kara yolu Adnan Menderes Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma Seyrek (61), bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Bornova’da Otluk Alanda Yangın

İzmir’in Bornova ilçesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.