Denizli Büyükşehir’den yeni yıl sürprizi!






Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde ve meydanlarında yeni yıl kutlamaları için özel ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı, Çamlık Bulvarı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi önü ve Adliye Kavşağı gibi önemli noktalarda yapılan çalışmalar, Denizli’yi yeni yıl coşkusuyla donattı.

Ağaç süslemeleri ve görsel çalışmaların yanı sıra, led ışıklarla oluşturulan şölen büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar takdir toplarken, yeni yıl ruhu şehrin her tarafını sarıp sarmaladı.


Related Posts

Katil İsrail’in Gazze’deki son saldırılarında 11 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze’de yürüttüğü soykırım devam ederken, çeşitli bölgelerde düzenlediği son saldırılarda 11 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

CHP’li belediye başkanı skandalı ortaya çıkardı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AKP vekili Cahit Özkan’la önceki AKP’li Belediye Başkanı Zeybekci’nin, kendi yanında çalışan personelin maaşlarını Dbelediyeye ödettiğini ve bu kişileri devlet memuru yaptığını öne sürdü.

Hamaney’den ABD’ye tehdit: Gerekirse yine vururuz

İRAN’ın dini lideri Ali Hamaney, önceki gün ABD’ye yönelik yeni bir tehditte bulunarak, gerekli olması halinde Ortadoğu’daki Amerikan askeri üslerini yeniden vurabileceklerini duyurdu.

AB’den ABD’ye tarife misillemesi uyarısı: AB’nin çıkarlarını korumak için bütün adımları atacağız

ABD’nın 1 Ağustos’tan itibaren AB ürünlerine yüzde 30 oranında tarife uygulayacağını açıklamasının ardından, AB’den tarife misillemeleri uyarısı geldi.

CHP’li Ağbaba: Öcalan’la barışarak Özgür Özel’e savaş açarak barış olmaz

CHP’li Ağbaba: Öcalan’la barışarak Özgür Özel’e savaş açarak barış olmaz

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in avukatları Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında verilen tutuklama kararına itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, “Bu soruşturma dolandırıcılıkla değil, halkın ucuz ve güvenli konutlarda yaşamasını amaçlayan bir yerel yönetim çabasıyla ilgilidir” denildi.