Erdoğan’ın seçim talimatı ortaya çıktı

Erdoğan: Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğini Korumaya Kararlıyız

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Van İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, etnik ayrımcılığa karşı olduklarını belirtti. Erdoğan, milletin kamplaştırılmasına izin vermeyeceklerini ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan konuşmasında, partisinin geleceğe odaklandığını ve uzun vadeli hedefler için çalıştığını ifade etti. Muhalefet partileri gibi günü kurtarmaya değil, yüzyıllarca özlenen büyük hedeflere odaklandıklarını dile getiren Erdoğan, partisinin oy oranını yüzde 50’nin altına düşürmemeyi hedeflediklerini söyledi.

Meclis seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla kazanacaklarını belirten Erdoğan, Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca muhalefeti eleştirerek, iftira atmaktan ve ayrımcılığa dayalı politikalarla karşı çıkmaktan kaçınacaklarını söyledi.

Erdoğan, Türkiye’nin terörsüz bir ülke olma hedefini gerçekleştireceklerini belirterek, milletin beklentilerine yanıt vereceklerini ve kardeşlik içinde bir arada yaşamaya devam edeceklerini ifade etti.

Related Posts

CHP’li Ağbaba: Öcalan’la barışarak Özgür Özel’e savaş açarak barış olmaz

CHP’li Ağbaba: Öcalan’la barışarak Özgür Özel’e savaş açarak barış olmaz

Tunç Soyer’in tutukluluğuna itiraz edildi

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in avukatları Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında verilen tutuklama kararına itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, “Bu soruşturma dolandırıcılıkla değil, halkın ucuz ve güvenli konutlarda yaşamasını amaçlayan bir yerel yönetim çabasıyla ilgilidir” denildi.

Turist baba ve kızı açık denize sürüklendi: Kabusu yaşadılar

Ege Denizi’nde akıntıya kapılıp açığa sürüklenen turist baba ve kızı kabus yaşadı.

Saray ile Bakan kavgasına eski vekil de karıştı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kültür Yolu Festivali nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u eleştirdi. Saral’ın paylaşımına, AKP 27. Dönem Milletvekili Selim Gültekin tepki gösterirken, ilerleyen saatlerde Saral’a destek niteliğinde bir açıklama da Metin Külünk’ten geldi.

Özel, CHP’li belediyelere yapılan operasyonlara karşı partisinin başkanlarıyla toplandı: ‘Bayrağı bırakmak yok’

CHP’li belediye başkanları ile bir araya gelen Özgür Özel’in önceki toplantılardaki gibi “Sokaktan çekilmeyeceğiz” diyerek mitinglerle süren eylem planına ilişkin konuştuğu kaydedildi.

İmamoğlu’nun afişlerinin toplatılmasına Bakan Yerlikaya’dan tek cümlelik yanıt

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İmamoğlu’nun afişlerinin toplatılmasına ilişkin soru önergesine yanıt verdi. Yerlikaya görev ve sorumluluk alanlarında yer almadığını belirtti.