Gaziantep’te ele geçirildi: 2,3 milyon TL değerinde…

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik operasyon yapıldı.

Operasyon çerçevesinde Şehitkâmil ilçesinde H.A. isimli şahsa ait araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda piyasa değeri toplam 2 milyon 375 bin TL olan 475 adet kaçak saat ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Related Posts

Avrupalı bakanlar İran’la görüşecek: Diplomatik çözüm vurgusu

Almanya, Fransa ve İngiltere dışişleri bakanları, bu hafta İranlı meslektaşlarıyla İran-İsrail savaşı için diplomatik çözüm hakkında görüşecek. İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılması beklenen görüşme bu cuma gerçekleşecek. Görüşme, İran ve İsrail …

CHP’li vekil, çoklu maaş alanların 54 metrelik listesiyle kürsüye çıktı: Artık yeter, çarkları kırmanın zamanı geldi

CHP’li vekil, çoklu maaş alanların 54 metrelik listesiyle kürsüye çıktı: Artık yeter, çarkları kırmanın zamanı geldi

Özgür Özel emekli ve asgari ücretli için tarih verdi: ‘Ya o zammı alacağız ya da…’

Özel, önümüzdeki hafta milyonlarca asgari ücretli ve emekli için hazırladıkları çalışmayı kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı. Özel, “Meclis kapanmadan emekliye seyyanen zammı gündeme getireceğiz. Asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılması için hem Meclis’te hem de sokakta mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Koruma altındaki 5 kız çocuğunun çamaşır suyu içti! CHP’li Aylin Nazlıaka: ‘Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı derhal istifa etmeli’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, İstanbul Ümraniye’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma altındaki beş kız çocuğunun çamaşır suyu içerek hastaneye kaldırılmasına ilişkin, “Bu trajedide göz ardı edilemeyecek bir kamu sorumluluğu ve idari ihmal söz konusudur. Bu nedenle; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı derhal istifa etmeli ve sorumluluğun gereğini yerine getirmelidir” dedi.

English Home’da satılan bir oda kokusu toplatılıyor

Ticaret Bakanlığı, insan sağlığını tehdit eden bir ürünü daha piyasadan toplatma kararı aldı. English Home markasına ait “English Home Reed Diffuser” adlı çubuklu oda kokusunun güvenlik riskleri taşıdığı tespit edildi. Bakanlık, ürünün hem yanık hem de yaralanma riski içerdiğini açıklarken, tüketicilere ürünün kullanılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Hindistan’da 2. ’11A’ mucizesi: 270 kişinin öldüğü kazadan kıl payı kurtuldu

Hindistan’daki korkunç uçak kazasında 270 kişinin öldüğü açıklanırken bir kişinin mucize eseri kurtulduğu açıklandı. Kurtulan kişinin 11A koltuğunda oturması gündem oldu. Koltuğa bilet alan bir başka kişinin son anda kazadan sağ kurtulduğu ortaya çıktı.