Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Otobüs Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı, yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını belirtti ve taburcu olabileceklerini açıkladı.

Vali Baruş, kaza sonucu otobüsün yol kaymasıyla istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını ifade ederek, “Otobüs istinat duvarına çarparak camları kırıldı, ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Gazeteci Nevzat Çiçek’ten Kılıçdaroğlu iddiası: Yakın çevresi kurultay davası sonrası hazırlıklı, 3 adımlı yol haritaları var

Gazeteci Nevzat Çiçek’ten Kılıçdaroğlu iddiası: Yakın çevresi kurultay davası sonrası hazırlıklı, 3 adımlı yol haritaları var

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

Zeytinlik düzenlemesi Samsun’da protesto edildi

Zeytinliklerin madencilik projelerine açılmasını öngören yasa teklifi Samsun’da protesto edildi. Tarım Orkam-Sen Samsun Şube Başkanı Erdem Avcı teklifin doğayı, tarımı ve kırsal yaşamı tehdit ettiğini belirterek, “Bu bir talan planıdır” dedi.

Görüşme bugün: DEM Parti heyeti, Adalet Bakanı’na tavsiye verecek

DEM Parti Grup Başkanvekilleri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile cezaevlerindeki temel sorunları görüşmek üzere 23 Haziran’da bir araya gelecek. Görüşmede hasta tutuklular ve Cezaevi İdare Gözlem Kurulu uygulamaları gündemde olacak.

Cezaevindeki kadının evindeki dondurucudan bebek cesedi çıktı

Tutuklu halde cezaevinde bulunan G.İ.’nin evindeki derin dondurucunun içinden 2 aylık erkek bebek cesedi çıktı. Bebeğin cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken bebeğin kime ait olduğu araştırmaları sürüyor

İsrail, Lübnan’ın güneyine saldırı düzenledi

İsrail, geçtiğimiz sene 27 Kasım’da Lübnan ile arasında varılan ateşkesi bir kez daha ihlal etti. İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine hava saldırısı düzenledi. İsrail Tahran’ı vurdu! Güvenlik birimleri hedef alındı Lübnan basını, İsrail’in Zrariyeh …