Kedi Sever Kadın, 35 Kediye Yuva Oluyor

Şarkışla’da Kedilere Yuva Olan Kadın: Nazmiye Altınpınar

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Nazmiye Altınpınar, 5 yıl önce sahiplendiği bir kedi ile başladığı serüvenini bugün 35 kediye yuva sağlayarak sürdürüyor.

Altınpınar, Osmanpınarı köyünde çiftçilikle uğraşmakta ve sokağa terk edilen kedilere sahip çıkarak onların bakımını üstlenmektedir.

Haftada yaklaşık 15 kilogram kuru mama veren Altınpınar, kedileri aynı zamanda kasap ve lokantalardan temin ettiği tavuk parçaları, yemek artıkları ve ekmeklerle de besliyor.

Nazmiye Altınpınar, hayvanları çok sevdiğini ve kedilere karşı sorumluluk duygusunun büyüdüğünü belirterek, bu sevgi dolu yolculuğunun kızının bir sokak kedisini sahiplenmesiyle başladığını ifade etti.

Altınpınar, “Eşim de ilçe merkezindeki lokantalardan getirdiği ekmek ve tavuk kırıntılarıyla bana destek veriyor.” dedi ve gelen misafirlerin de yardımcı olmasıyla kedilere daha iyi bakabilmek için çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Evinin bahçesinde beslediği kedilerin yanı sıra kapısının önünde bekleyen kedilere de yardımcı olmaya çalışan Altınpınar, onlara yiyecek ve su tedarik etmektedir.

Altınpınar, kedilere isimler vererek onlarla iletişim kurduğunu ve destek olmak isteyenlerden mama ve ilaç yardımı talep ettiğini belirtti.

Şarkışla’da kedilere yuva olan Altınpınar, kedilerin bakımını sağlamak için her türlü fedakarlığı yapmaya devam ediyor.

Related Posts

Van’da kaçakçılık operasyonları

Van’da düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 60 şüpheli yakalandı.

Saniye saniye kaydedildi: Kasiyere yumruklu saldırı!

Fatih’te zincir markette kadın kasiyer ile erkek müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışmada kasiyerin, kasadaki ürünü müşteriye fırlatması üzerine, müşteri kasiyere saldırarak yumrukladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Gençlik festivaline Papa 14. Leo damgası

Tor Vergata’da düzenlenen Gençlik Jübilesi, Papa 14. Leo’nun yönettiği ayinle gerçekleşti. Pazar ayini için gelen katılımcılar, geceyi uyku tulumlarıyla geçirdi.

Minik Zeynep Gül’ün Adı Kreşe Verildi

Kahramankazan’daki kreş, hayatını kaybeden Zeynep Gül’ün adıyla anılacak. Belediye Başkanı açıklandı.

Jandarma Güvenliği Festivalleri Destekliyor

Erzurum’da jandarma, kültür etkinliklerinde güvenliği sağlayarak huzurlu ortam oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 hükümlünün cezasını kaldırdı

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 kişinin kalan cezasını kaldırdı. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra yürürlüğe girdi.