Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 150 bin lira lık ziynet eşyası toplamışlar

Malatya’da Dolandırıcılar Yakalandı!

Malatya’da kendilerini ”polis veya savcı olarak tanıtan” dolandırıcılar düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Valiliği’nin açıklamasına göre, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte yaşanan bir dolandırıcılık olayının aydınlatılmasına yönelik operasyon düzenledi.

Dolandırıcılar, S.E. adlı vatandaşı kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığı yalanıyla kandırarak 15 Kasım 2024 tarihinde 150 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını aldılar.

Şanlıurfa’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüpheliler yakalandı. İ.K.’nın halen cezaevinde olduğu belirlendi. Operasyon sonucunda, ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.

İ.A., M.S.S. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Related Posts

CHP’li İbrahim Arslan’dan belediye başkanlarının görevden uzaklaştırılmasına tepki!

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, İçişleri Bakanlığı tarafından CHP’li bazı belediye başkanlarının görevden uzaklaştırılmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Bu operasyonlar hukuki değil, intikam düzenini hakim kılmak için yapılan siyasi darbedir” diyen Arslan, “Bu mücadele sadece bir partinin değil, Türkiye’nin demokrasi mücadelesidir” ifadelerini kullandı.

1 Temmuz’da başlayacak: Tutar 252 bin TL’ye yükseldi

Karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe uygulanan Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası kapsamında teminat tutarlarında artışa gidildi.

20 bin kişi tahliye edildi! 3 bomba etkisiz hale getirildi

Almanya’nın Köln kentinde bulunan İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış 3 bomba uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirildi. Köln Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, yapımı ABD’ye ait olan 3 bomba imha edilmeden önce …

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İstanbul müzakerelerini değerlendirdi: Avrupa’dan silah almaya devam eden kışkırtıcı eylemlere boyun eğmemek önemli

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İstanbul müzakerelerini değerlendirdi: Avrupa’dan silah almaya devam eden kışkırtıcı eylemlere boyun eğmemek önemli

AKP’li isimden bayram öncesi Bakan Yerlikaya’ya ağır sözler: ‘Devlet, vatandaşına tuzak kurmaz’

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirleri açıkladı. Bakan Yerlikaya’nın, “Buradan otoyolları kullanacak olan vatandaşlarımıza hassaten söylüyorum, her 30 kilometrede bir radar var gece ve gündüz. Otoyollarda 120 radarımız olacak. Tek bir derdimiz var, trafikte can kayıpları olmasın, yaralanma olmasın” sözlerine AKP’li Şamil Tayyar’dan çok sert bir tepki geldi.

Murat Yetkin: Son gelişmeler Ankara’nın Suriye ve PKK ile ilgili süreçlerinin pürüzsüz olmadığını gösterdi, her türlü aksiliğe hazır olmak gerek

Murat Yetkin: Son gelişmeler Ankara’nın Suriye ve PKK ile ilgili süreçlerinin pürüzsüz olmadığını gösterdi, her türlü aksiliğe hazır olmak gerek