Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

Ortaköy’de dehşet: Kızını rahatsız eden çocuğun babasını bıçakladı!

Ortaköy’de Derya U. kızına şiddet uyguladığını öne sürdüğü çocuğun babası Şerif T.’yi buluşmaya çağırdı. Motosikletle sokağa gelen Şerif T. Derya U. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan Şerif T. de kadını darbederken, Derya U. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Maduro operasyon başlattı: Venezuela’da seçimlere sabotaj girişimi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 25 Mayıs’ta yapılacak bölgesel ve valilik seçimlerini hedef alan sabotaj girişimlerine karşı harekete geçildiğini duyurdu. Maduro, seçim sürecine müdahale etmeye çalıştıkları gerekçesiyle 50’nin üzerinde kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

‘İntihar etti’ denilen Arzu’nun kayınvalidesi tutuklandı

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde intihar ettiği öne sürülen kadının kayınvalidesi “eziyet” suçundan tutuklandı.

Yunanistan Başbakanı, ‘Türkiye’nin savaş tehdidini bırakması’ gerektiğini söyledi

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’nin AB savunma fonlarına katılımı için 1995’te ilan edilen savaş tehdidinin resmen kaldırılmasını istedi. “Artık bu tehdidin zamanı doldu” diyen Miçotakis, mesajı Erdoğan’a ileteceğini açıkladı.

Murat Yetkin: AK Parti’den gelen 19 Mart İmamoğlu itirafı, Erdoğan’ın yolundan döndürür mü?

Murat Yetkin: AK Parti’den gelen 19 Mart İmamoğlu itirafı, Erdoğan’ın yolundan döndürür mü?

TRT’ye ilişkin düzenlemeleri de içeriyor: Torba kanun teklifi Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, TRT ve Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği düzenlemelerin yer aldığı 208 Sıra Sayılı Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.