MİT Başkanı Kalın, Hamas yetkilileriyle görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Yetkilileriyle Görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas yetkilileriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. AA’nın ‘güvenlik kaynaklarından’ aktardığı bilgilere göre Kalın, Hamas Siyasi Büro yetkilileri ile İsrail ve Hamas arasındaki ateşkes müzakereleri hakkında telefon görüşmesi yaptı.

Görüşme sırasında, müzakerelerde kaydedilen ilerleme ve mevcut durum değerlendirilirken, taraflar ateşkes çalışmalarının devam etmesi konusunda anlaştı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Hastanede yangın çıktı: 3 ölü 40 yaralı

Almanya Hamburg’da gece yarısından kısa bir süre sonra Marienkrankenhaus Hastanesi’nde yangın çıktı. Yangının, hastanenin zemin katında yaşlı hastaların tedavi edildiği geriatri servisindeki bir odada başladığı belirtildi. Alevler kısa sürede birinci …

Japonya’nın kuzeyinde 6,1 büyüklüğünde deprem!

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido Adası yakınlarında 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Beyaz Saray’da mor gözlü veda: Elon Musk, ‘DOGE’ Başkanlığı görevinden ayrıldı

ABD’de Hükümet Verimliliği Bakanlığı (DOGE) Başkanı görevinden çekilen Elon Musk, Beyaz Saray’daki veda töreninde sol gözü morarmış şekilde görüntülendi.

İddia: Hakan Fidan veya İbrahim Kalın’ın SDG Genel Komutanı Abdi ile görüşmesi gündemde | Dışişleri’nden yalanlama geldi

İddia: Hakan Fidan veya İbrahim Kalın’ın SDG Genel Komutanı Abdi ile görüşmesi gündemde | Dışişleri’nden yalanlama geldi

Muğla’da yağışlar kazaya neden oldu! 1 ölü 3 yaralı

Muğla’nın Yatağan ilçesi yakınlarında aşırı yağış nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

İran ve ABD arasındaki müzakereler İsrail’i endişelendirdi

İsrailli yetkililer, Tel Aviv yönetiminin İran ile ABD arasındaki nükleer müzakerelerin “sıfır uranyum zenginleştirme” ilkesine uymayan bir anlaşmayla sonuçlanmasından endişe duyduğunu öne sürdü. ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ile anlaşma konusunda İsrail’den farklı bir çizgide olduğunu kaydeden İsrailli yetkililer, Tel Aviv’in ABD’nin desteği olmadan İran’a askeri operasyon düzenleyemeyeceğinim belirtti.