Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Hafta ortasından itibaren sıcaklıklar artıyor: Mevsim normallerinin 4-6 derece üzerine çıkacak

Meteoroloji uzmanları, hafta ortasından sonra yurt genelinde sıcak ve açık havanın etkili olacağını duyurdu. İstanbul, Ankara ve İzmir’de sıcaklıkların 28-30 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Somali’de intihar saldırısı: Ölü ve yaralılar var

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir askeri birliğin önünde düzenlenen intihar saldırısında en az 11 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. ASKERİ KIŞLA ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ Saldırının, Mogadişu’nun Hodan bölgesinde bulunan Somali ordusuna ait …

Son dakika… İsrail, Gazze’de katliam yaptı: Hava saldırılarında 100’den fazla Filistinli yaşamını yitirdi

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği hava saldırılarında en az 106 Filistinlinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Finlandiya’da helikopterler havada çarpıştı: 5 ölü

Finlandiya’da helikopterler havada çarpıştı: 5 ölü

Libya’dan 82 Türk vatandaşına tahliye

Libya’nın başkenti Trablus’ta yaşanan çatışmalar ve güvensizlik ortamı nedeniyle 82 Türk vatandaşının yurda dönüşü sağlandı.

Trump’tan şok açıklama: ‘Gazze’de insanlar açlıktan ölüyor, bu konuda çalışmaya başladım’

Trump, Gazze’de insanların açlıktan öldüğünü söyledi. ABD Başkanı, Gazze’de yaşananlar için “Bu derin bir sorun ama çözeceğiz” açıklamasında bulundu. Bu esnada İsrail’in son 24 saatte düzenlediği hava saldırılarında en az 146 kişi hayatını kaybetti, yüzlercesi yaralandı.