Şanlıurfa’da çiftçiler, yağmur duasına çıktı

Şanlıurfa Siverek’te Yağmur Duası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Taşlıkara Mahallesi’nde yaşayan çiftçiler, yağmur duasına çıktı. Mahalle sakinleri, kurban keserek yağmurun yağması için dua etti.

Taşlıkara Mahallesi, Siverek ilçe merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Sabah erken saatlerde mahallede toplanan yüzlerce kişi, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup oluşturdu ve hep birlikte Sahabe Tepesi’ne gitti.

Mahallelinin dualarla yağmur yağmasını temenni ettiği bu buluşmada, kesilen 10 kurbanın etinden pişirilen yemekler de yenildi.

Mahalle sakinlerinden Sefer Sarıçiçek, uzun süredir devam eden kuraklığın endişe verici olduğunu belirterek, “Bölgemizdeki kuraklık sebebiyle mahallece yağmur duasına çıktık. Dualarımız kabul olur umarım,” dedi.

Şans ve Ruh Burcunuzu Biliyor musunuz?

Günün öne çıkan haberleri…

Vatandaşların en fazla beğendiği siyasetçi son anket sonuçlarıyla belirlendi. CHP’li isim zirvede!

Ertuğrul Özkök, Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın ifadeye çağrılmasını ‘Muhteşem 15 Yıl’ın sonu olarak yorumladı.

Şehit ailelerinin MHP’ye sunduğu siyah çelenğin faturası Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a çıkarıldı!

Gazze’de yaşanan rehine-tutuklu takasında Hamas, 4 İsrailli rehineyi daha Kızılhaç’a teslim etti!

Süleyman Soylu’nun Abdullah Öcalan yorumlarına Saadet Partisi İl Başkanı tarafından tepki geldi, ifadeye çağrıldı.

Konya’da bir binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan 1 kişinin cesedine ulaşıldı. Binanın alt katındaki balıkçı dükkânının kolon kestiği iddia edildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Ayşe Barım üzerinden açılan “Gezi” soruşturması CHP’yi harekete geçirdi; Özgür Özel, heyet görevlendirdi!

 

Related Posts

Zelenski, ‘barıştan önce’ tam ateşkes istiyor

Zelenski, Rusya ile doğrudan görüşmelere başlamadan önce 12 Mayıs’ta tam ve koşulsuz bir ateşkes ilan edilmesini istedi. Ukrayna yönetimi, İstanbul’da planlanan müzakerelere ancak silahlar sustuktan sonra katılacaklarını belirtti.

Bakan Tekin mülakat protestosunu terörle ilişkilendirdi! Açlık grevine başlayacak…

Mülakat mağduru olduğunu söyleyen bir öğretmen, Bakan Yusuf Tekin’in katıldığı programda “188 gündür sizi bekliyoruz” diyerek protesto etti. Tekin ise, “Sen o kadar megaloman bir çocuksun ki seninle konuşmamayı diğerleriyle konuşmak gibi algılıyorsun” ifadelerini kullandı. Bakan Tekin’in “Bu arkadaşımızın tavrı şu. Ne tür yapılarla, hangi tür terör örgütleriyle, nasıl ilişkisi olduğu istihbarat raporlarıyla ortaya çıkmış” ifadelerinin ardından mağdur öğretmen açlık grevi kararı aldı.

İmamoğlu erişim engeli kararı verilen uluslararası X hesabından paylaşım yaptı: Sesimizden korkuyorlar

İmamoğlu erişim engeli kararı verilen uluslararası X hesabından paylaşım yaptı: Sesimizden korkuyorlar

New York borsası düşüşle kapandı

New York borsası düşüşle kapandı

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir