‘Turpunan şalgamınan devlet idare edilemez’ demişti! Yozgatlı çiftçi Abdullah Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı

Yozgat’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği miting sırasında idari para cezası alan bir çiftçi, Ekrem İmamoğlu’na yapılan protestoya katıldı ve alandaki vatandaşlara seslendi.

Çiftçi Abdullah Ceylan, mitingde yaptığı konuşmada “Haksızlığa asla müsaade etmeyeceğiz” diyerek, “Turpunan, şalgamınan devlet idare edilmez” sözleriyle dikkatleri üzerine çekti ve sosyal medyada gündem oldu.

Büyük ilgi gören Abdullah Ceylan, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Çeylan’ın sözleri, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından, bir sonraki seçimlerde “CHP’nin sloganı olabileceği” yorumlarıyla karşılandı.

Özellikle Nefes’in haberine göre, Abdullah Ceylan’ın CHP mitinginde konuşma macerası oldukça ilginçti. CHP yetkililerini ziyaret ederek Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Ceylan, mitingde konuşmak istediğini belirtmiş.

‘Parti otobüsüne alınmamış’

CHP kurmayları, Ceylan’ın günlük siyasete hakim olduğunu görüp, onunla buluşmayı kabul etmişler. Ancak işler beklenildiği gibi gitmemiş.

Bir CHP Genel Yardımcısı, Abdullah Ceylan’ı Genel Başkan Özgür Özel’in konuşma yapacağı otobüsün yanına götürmüş, ancak Ceylan otobüse alınmamış ve bariyerlerin arkasına çıkartılmış.

Abdullah Ceylan, mitingde konuşma yapmak istediğini söylese de koruma polisleri onu durdurmuş ve otobüse alınmamış.

Anons edilerek çağrılmış

CHP yetkilileri, Abdullah Ceylan’ı bulamayınca paniklemiş ve onu aramaya başlamışlar. Sonunda Ceylan’ın adı anons edilerek çağrılmış, ancak kalabalığı ve koruma polislerini aşarak otobüse ulaşması pek kolay olmamış.

Related Posts

Ömer Çelik’ten Özgür Özel’e tepki: Siyasi bir yalan ve acizliktir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki göstererek “Sayın Cumhurbaşkanımızın başka bir ülkenin devlet başkanından icazet aldığını söylemesi hem bir siyasi yalan hem de bir siyasi acizliktir.” dedi.

Altınyıldız ve Beymen’in kurucusu Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin perakende sektörüne yön veren ailelerden biri olan Boyner Holding’in ve TÜSİAD’ın kurucularından moda dünyasının duayen ismi Boyner Grubu’nun onursal başkanı Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı.

Şanlıurfa’da kamyon ile otomobil çarpıştı

Şanlıurfa’da yük kamyonu ile çarpışan otomobil ters dönerken,  sürücüler kazayı yara almadan atlattı.

Pakistan-Hindistan sınırında tansiyon artıyor

Keşmir’de 26 kişinin öldüğü saldırının ardından Hindistan ve Pakistan arasında gerilim artıyor. Son olarak iki ülke askerlerinin karşılıklı olarak ateş açtığı rapor edildi.

Mardin’de otomobil sulama kanalına devrildi: 4 yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

İBB’ye operasyonda 2. dalga… Ekrem İmamoğlu’ndan ilk tepki: ‘Ne oldu? Boş dosyanı dolduramadın mı? Yine mi aldatıldın?’

İBB’ye yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, aralarında İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ramazan Gülten, Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu, Murat Ongun’un eşi Gözde Ongun ve Dilek İmamoğlu’nun ağabeyi Cevat Kaya’nın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltılar sonrası tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilk tepki geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir