Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ve araçtaki diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından hemen ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın nedenleri üzerinde çalışılıyor.

Related Posts

Gazeteci Nevzat Çiçek’ten Kılıçdaroğlu iddiası: Yakın çevresi kurultay davası sonrası hazırlıklı, 3 adımlı yol haritaları var

Gazeteci Nevzat Çiçek’ten Kılıçdaroğlu iddiası: Yakın çevresi kurultay davası sonrası hazırlıklı, 3 adımlı yol haritaları var

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

İrlanda, İsrail’in Filistin’de işgal ettiği bölgelerle ticareti yasaklamaya hazırlanıyor

Zeytinlik düzenlemesi Samsun’da protesto edildi

Zeytinliklerin madencilik projelerine açılmasını öngören yasa teklifi Samsun’da protesto edildi. Tarım Orkam-Sen Samsun Şube Başkanı Erdem Avcı teklifin doğayı, tarımı ve kırsal yaşamı tehdit ettiğini belirterek, “Bu bir talan planıdır” dedi.

Görüşme bugün: DEM Parti heyeti, Adalet Bakanı’na tavsiye verecek

DEM Parti Grup Başkanvekilleri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile cezaevlerindeki temel sorunları görüşmek üzere 23 Haziran’da bir araya gelecek. Görüşmede hasta tutuklular ve Cezaevi İdare Gözlem Kurulu uygulamaları gündemde olacak.

Cezaevindeki kadının evindeki dondurucudan bebek cesedi çıktı

Tutuklu halde cezaevinde bulunan G.İ.’nin evindeki derin dondurucunun içinden 2 aylık erkek bebek cesedi çıktı. Bebeğin cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken bebeğin kime ait olduğu araştırmaları sürüyor

İsrail, Lübnan’ın güneyine saldırı düzenledi

İsrail, geçtiğimiz sene 27 Kasım’da Lübnan ile arasında varılan ateşkesi bir kez daha ihlal etti. İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine hava saldırısı düzenledi. İsrail Tahran’ı vurdu! Güvenlik birimleri hedef alındı Lübnan basını, İsrail’in Zrariyeh …