Aziz Yıldırım devletle anlaştı: Büyük yatırım geliyor

Fenerbahçe Eski Başkanının Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri İle Önemli Anlaşma İmzaladı

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’a ait DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan anlaşma kapsamında DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri için dört adet HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemisi ve bir adet Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi inşa edecek.

Savunma Sanayisine Büyük Yatırım

DEARSAN Tersanesi, Türk Deniz Kuvvetleri’nin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerçekleştireceği bu yeni projede, Türkiye’nin denizcilik gücünü güçlendirmeyi hedefliyor. HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, Türk deniz kuvvetlerinin sınırlarını koruma kapasitesini artıracak, aynı zamanda Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi de denizlerdeki güvenliği modern teknolojilerle sağlayacak.

Yeni Nesil Mayın Avlama Gemisi

Mayın temizleme operasyonlarında kullanılacak olan gemi, insansız suüstü ve sualtı araçlarıyla donatılacak.

Karakol Gemileri

HİSAR Sınıfı Açık Deniz Karakol Gemileri, ileri mühendislik teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Related Posts

İmamoğlu erişim engeli kararı verilen uluslararası X hesabından paylaşım yaptı: Sesimizden korkuyorlar

İmamoğlu erişim engeli kararı verilen uluslararası X hesabından paylaşım yaptı: Sesimizden korkuyorlar

New York borsası düşüşle kapandı

New York borsası düşüşle kapandı

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

İsrail basını, Trump yönetiminin Hamas ile ateşkes için Netanyahu’ya baskı yaptığını öne sürdü

Tel Aviv merkezli Haaretz gazetesi, ABD yönetiminin İsrail yönetimine Gazze’de ateşkes için baskı yaptığını iddia etti. Gazete, ismini açıklamadığı bir kaynağa dayanarak, Başkan Trump’ın Mayıs ayında planlanan Orta Doğu ziyareti öncesinde Hamas’la ateşkes anlaşması sağlanması için diplomatik girişimlerin yoğunlaştığını belirtti.

Papa 14. Leo’nun maaşı ortaya çıktı!

Yeni seçilen Papa 14. Leo’nun (Robert Francis Prevost) maaşının 2 bin 150 sterlin olduğu açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir